Om Vævning.dk

Vævning.dk er en hjemmeside, der henvender sig til alle som interesserer sig for vævning, her især med fokus på håndvævning. Man kan finde links til en masse forskellige sider på internettet, med indhold som kan være interessant for dig, der søger mere viden om emnet.

Målet med siden, har været at samle den information om vævning, som er tilgængelig på internettet. Tanken er at gøre det nemmere, dels at finde konkrete brugbare oplysninger, men gerne i ligeså høj grad, at finde overraskende og inspirerende historier.

På Vævning.dk kan man bl.a. finde sider om historiske vævninger, man kan finde ud af, hvor der er mulighed for at få undervisning, se links til museer der har vævning udstillet, læse om fremtrædende danske og udenlandske vævere og meget mere.
Uanset om man har lidt eller meget erfaring med emnet, er der mulighed for at finde noget nyt.

Siden er lavet på privat initiativ og ud fra interesse for vævning. Den er udelukkende en informationsside, som er uafhængig af kommercielle interesser, organisationer el. lign.

Vævning.dk tilstræber, at indholdet på hjemmesiden er så korrekt og opdateret som muligt, men kan ikke garantere at det altid er tilfældet. Samtidig forbeholder vi os ret til, til hver en tid, at ændre indholdet på hjemmesiden, eller indholdet af retningslinierne for hjemmesiden.

Listen under menupunktet Danske vævere er ikke komplet, og der vil desværre være relevante vævere, der ikke er nævnt. Omtalen her afhænger af, at der findes tilgængelig information på internettet, hvilket ikke altid er tilfældet. Derudover har meritter og hvorvidt vævning er – eller har været – væverens fulde eller delvise erhverv, været parametre.

Skulle der være oplysninger på siden, som ønskes fjernet eller ændret, ud fra berettigede grunde, vil dette ske snarest muligt efter henvendelse.

Hjemmesiden indeholder links til mange andre hjemmesider, som ikke tilhører Vævning.dk, og derfor kan vi ikke påtage os ansvaret for indholdet af- og sikkerheden på disse sider.

Logo’er, billeder, grafik og lignende på Vævning.dk, tilhører Vævning.dk og/eller er rettighedsbeskyttet, og må ikke anvendes af andre uden forudgående tilladelse. Dette gælder dog ikke illustrationer med Creative Commons licens, fx fra Wikipedia Commons.

Sidens indhold og lay-out er samlet, udarbejdet og administreres af Lise Nyhuus.

Orientering om cookies.

^ Sidetop